Obaman hallitus ja uusi maailmanjärjestys

Uskottavaa muutosta

Uskottavaa muutosta (The Trendliest)

”Muutos, johon voimme uskoa” oli presidenttiehdokas Barack Obaman iskulause. Obama lupasi muun muassa lopettaa laittoman salakuuntelun ja palauttaa talouden oikeille raiteille, mutta vasta nyt, kun Obama on presidentti, voidaan nähdä, miten hänen lupauksensa toteutuvat. Salakuuntelu saa jatkua[# Obama Administration Embraces Bush Position on Warrantless Wiretapping and Secrecy, Electronic Frontier Foundation, 6.4.2009] ja lisäksi Obama hyväksyi 787 miljardin dollarin talouden pelastuspaketin[# Congress approves stimulus package, The Washington Times, 14.2.2009]. Jotta Obaman jo tekemät ja tulevat toimet voisi ymmärtää, on syytä katsoa hänen hallintonsa johtohenkilöitä. Tutkimalla Obaman historiaa, hallintoon valittuja henkilöitä ja Obaman hallituksen jo tekemiä toimia huomataan, miten Obama ei poikkea aikaisemmista presidenteistä, ja että häntä ohjaavat ne samat talousmahdit, jotka ovat vuosikymmeniä hallinneet maailman politiikkaa ja taloutta.

Bilderberg-ryhmä on muun muassa David Rockefellerin ja Hollannin prinssi Bernhardin Hollannissa vuonna 1954 perustama organisaatio uuden maailmanjärjestyksen edistämiseksi Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Ryhmän jäsenet ja osallistujat, joita myös monet suomalaiset ovat, vannovat salassapidon ja epävirallisuuden nimeen. Ryhmän osallistujat, kuten esimerkiksi tarkkaan valitut toimittajat, hyvin epätodennäköisesti tietävät, mistä ryhmän vaikutusvaltaisimmat keskustelevat. Ryhmä saa nimensä Bilderberg-hotellilta, jossa ensimmäinen ryhmän kokous pidettiin. Bilderberg-ryhmää vuosikymmeniä seurannut toimittaja ja kirjailija Jim Tucker kuvaa osuvasti Bilderberg-ryhmän mediavaltaa: ”Jos 120 elokuvatähteä tai 120 jalkapallopelaajaa menisi suljettujen ovien taakse kolmeksi päiväksi, kaikki lehdet tekisivät kaikkensa saadakseen tietää, mitä tapahtui. Jos 120 maailman vaikutusvaltaisinta, kansainvälisen talouden johtajaa, valtioiden johtajaa, korkea-arvoista Yhdysvaltain hallituksen edustajaa on yhdessä suljettujen ovien takana aseistettujen vartijoiden kanssa kolmen päivän ajan, niin miksei se kiinnosta?”

Kansainvälisten suhteiden neuvosto (Council on Foreign Relations, CFR) on muun muassa David Rockefellerin vuonna 1921 perustama organisaatio Yhdysvaltain ulkopolitiikan johtamista varten. Neuvoston julkaisemista tai tukemista periaatteista tulee Yhdysvalloissa yleensä laki tai yleinen politiikka, koska neuvoston jäsenillä on korkea asema Yhdysvaltain hallituksessa. Neuvoston jäseninä on useita Yhdysvaltain presidenttejä, kuten Barack Obama, George W. Bush ja Bill Clinton. Euroopassa toimii Euroopan kansainvälisten suhteiden neuvosto (European Council on Foreign Relations, ECFR).

Trilateraalisen komission logo

Trilateraalisen komission logo (Wikipedia)

Trilateraalinen komissio (Trilateral Comission, TC) on David Rockefellerin vuonna 1973 perustama organisaatio uuden maailmanjärjestyksen edistämiseksi Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Japanissa. Komission jäseninä on yli 300 henkilöä edellämainituista maista. Yhdysvaltalainen senaattori Barry Goldwater kirjoittaa muistelmassaan, With No Apologies, organisaatiosta seuraavasti: ”Trilateraalinen komissio on luotu olemaan kulkuneuvo monikansalliselle talouden ja pankkitoiminnan keskittämiselle kaappaamalla valta Yhdysvaltain poliittiselta hallitukselta.” Hän jatkaa sanoen: ”Trilateraalinen komissio edustaa osaavaa, koordinoitua yritystä ottaa valta ja keskittää neljä valtakeskusta: poliittinen, rahallinen, intellektuaalinen ja kirkollinen. Se, mitä Trilateraalinen komissio yrittää luoda, on maailmanlaajuinen taloudellinen voima, joka on ylivertainen poliittisiin valtioihin verrattuna. Järjestelmän johtajina ja luojina he hallitsevat tulevaisuutta.”

Barack H. Obama, Yhdysvaltain presidentti
Jäsenyydet: CFR
Obaman äiti työskenteli Maailmanpankille ja Fordin säätiolle[# Obama's Mother Worked for USAID, World Bank, in Indonesia, USAID, maaliskuu 2009].

Joseph Biden, Yhdysvaltain varapresidentti
Jäsenyydet: CFR, TC

Hillary Clinton, Ulkoministeri (United States Secretary of State)
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR
Hillary Clinton on naimisissa Trilateraalisen komission ja Bilderberg-jäsenen[# Inside the secretive Bilderberg Group, BBC, 29.7.2005] Bill Clintonin kanssa.

Rahm Emanuel, Valkoisen talon henkilöstöpäällikko (White House Chief of Staff)
Jäsenyydet: TC
Emanuel toimi muun muassa Freddie Macin hallituksessa vuosina 2000-2001. Emanuel on myös ollut Bill Clintonin neuvonantaja. Emanuelin vuonna 2006 kanssakirjoittamassa kirjassa The Plan: Big Ideas for America, sivuilla 61-62 sanotaan: ”On oikean Patriot Actin aika, joka tuo isänmaanystävän ulos meistä jokaisesta. Ehdotamme yleistä siviilipalvelusta jokaiselle nuorelle amerikkalaiselle. Tässä ohjelmassa kaikkia amerikkalaisia iältään 18-25 vuotta pyydetään palvelemaan maataan käymällä läpi kolmen kuukauden peruskoulutus, valmistautumalla siviilipuolustukseen ja tekemällä yhteisöpalvelusta.”[# Obama's chief of staff choice favors compulsory universal service, The Examiner, 6.10.2008]

Alla olevassa videossa Rahm Emanuel kertoo, mitä yleinen siviilipalvelus olisi.

Lawrence Summers, Kansallisen talousneuvoston johtaja (Director of the National Economic Council)
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR, TC
Summers on toiminut valtiovarainministerinä Clintonin hallinnon aikana vuosina 1999-2001 ja Maailmanpankin pääekonomistina. Vuonna 1999 Summers auttoi poistamaan vuonna 1933 säädetyn Glass-Steagall-lain, joka asetti pankkitoiminnalle rajoituksia ja velvotteita. ”Tänään kongressi äänesti suuresta lamasta lähtien hallinneiden sääntöjen päivittämisestä ja niiden korvaamisesta [uudella] järjestelmällä 21. vuosisadalle”, Summers sanoi vuonna 1999, ”tämä historiallinen laki mahdollistaa paremmin amerikkalaisten yritysten kilpailun uudella vuosisadalla.”[# CONGRESS PASSES WIDE-RANGING BILL EASING BANK LAWS, The New York Times, 5.11.1999] Ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja Obama piti tätä vuonna 1999 hyväksyttyä Leach-Bliley-lakia toimena, joka mahdollisti laman.[# Ten Questions for Those Fixing the Financial Mess, The Wall Street Journal, 10.3.2009] Tämän lisäksi Summers on saanut satojen tuhansien dollareiden edestä TARP-rahoitusta samaista rahoitusta saaneilta yrityksiltä, kuten J.P. Morganilta[# Summers Received Hundreds Of Thousands In Speaking Fees From TARP Recipients, The Huffington Post, 3.4.2009]. TARP (Troubled Assets Relief Program) on vuonna 2008 luotu Yhdysvaltain hallituksen avustusohjelma vaikeuksissa oleville taloudellisille instituutioille.

Robert Gates, Puolustusministeri (Defense Secretary)
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR, TC
Entinen CIA:n johtaja, puolustusministeri George W. Bushin hallintokaudella, johti Zbigniew Brzezinskin kanssa CFR:n työryhmää liittyen Yhdysvaltain suhteeseen Irania kohtaan ja osallisena Iran-Contra-skandaalissa[# Filibuster Al Qaeda Founder Robert Gates, Infowars.com, 8.12.2008].

Janet Napolitano, Yhdysvaltain turvallisuusministeriön johtaja (United States Secretary of Homeland Security)
Jäsenyydet: CFR

Zbigniew Brzezinski, Obaman ulkopolitiikan pääneuvonantaja
Jäsenyydet: TC
Perusti Trilateraalisen komission yhdessä David Rockefellerin kanssa. Toimi vuosina 1977–1981 Jimmy Carterin hallintokaudella kansallisena turvallisuusneuvonantajana.

Timothy Geithner CFR:n kokouksessa

Timothy Geithner CFR:n kokouksessa (The ObamaNation of Desolation)

Timothy Geithner, valtiovarainministeri (Secretary of Treasury)
Jäsenyydet: CFR, TC
Geithner on Yhdysvaltain pääkuvernööri IMF:n hallintoneuvostossa, jonka varakuvernööri on Ben S. Bernanke, joka on myös Yhdysvaltain keskuspankin johtaja. Geithnerin ensimmäinen työ oli Henry Kissingerin yrityksessä Kissinger Associatesissa vuosina 1985-1988. Geithner on myös entinen Yhdysvaltain keskuspankin New Yorkin haaran johtaja. Geithner toimi Clintonin hallintokaudella IMF:ssä varavaltioministereiden Lawrence Summersin ja Robert Rubinin alaisuudessa[# I.M.F. Official Is Named President of New York Fed, The New York Times, 16.10.2003].

Susan Rice, Yhdysvaltain YK:n suurlähettiläs (Ambassador to the United Nations)
Jäsenyydet: CFR, TC
Ricen isä oli Yhdysvaltain keskuspankin johtokunnan jäsen.

Thomas Donilon, Kansallinen turvallisuusneuvonantaja (National Security Advisor)
Jäsenyydet: CFR, TC

Paul Volcker, Presidentin talouden eheyttämisen neuvoa-antavan paneelin puhemies (Chairman, President’s Economic Recovery Advisory Board, PERAB)
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR, G30, TC
Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtaja vuosina 1979-1987, Yhdysvaltain keskuspankin New Yorkin haaran johtaja sekä J. Rothschild, Wolfensohn & Co. -sijoitusyrityksen johtaja. Edellämainitun yrityksen johtaja Jacob Rothschild kuuluu Rothschild-sukuun, joka on yksi maailman varakkaimmista suvuista, ja toinen johtaja James Wolfensohn oli maailmanpankin puheenjohtaja ja nykyään muun muassa Citigroup-pankin kansainvälisen neuvonantopaneelin jäsen.

Amiraali Dennis C. Blair, Kansallisen tiedustelun johtaja (Director of National Intelligence, DNI)
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR, TC, Rhodes-stipendin saaja

Kenraali James L. Jones, Kansallinen turvallisuusneuvonantaja (National Security Advisor)
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR, TC
Jones on toiminut muun muassa NATO:n johtajana, Lähi-Idän turvallisuuserikoislähettiläänä Bushin hallintokaudella sekä Chevronin ja Boeinginin hallitusten jäsenenä. Jones on myös Brent Scowcroft’s Institute for International Affairsin jäsen, minkä jäseniä myös Zbigniew Brzezinski ja Henry Kissinger ovat. Münchenissä pidetyssä CFR:n 45.:nnessä turvallisuuspolitiikan kokouksessa Jones sanoi: ”Otan päivittäiset komentoni tohtori Kissingeriltä.”[# Remarks by National Security Adviser Jones at 45th Munich Conference on Security Policy, CFR.org, 8.2.2009]

Kurt M. Campbell, Ulkoministeriön erikoislähettiläs (Assistant Secretary of State, Asia & Pacific)[# Kurt Campbell to become top envoy to US State Department, The Jakarta Post, 15.1.2009]
Jäsenyydet: TC
Campbell on yksi vuonna 2007 perustetun ajatushautomon, Center for a New American Securityn (CNAS), perustajista. CNAS:in hallitukseen kuuluu muun muassa ulkoministerinä vuosina 1997-2001 ja Yhdysvaltain YK:n suurlähettiläänä vuosina 1993-1997 toiminut Madeleine Albright (Bilderberg, CFR[# Madeleine K. Albright, CFR.org], TC) ja ulkoministeriössä vuosina 2001-2005 toiminut Richard Armitage (Bilderberg[# GLOBALISTS TRASH BORDERS, American Free Press, 2007], TC[# http://www.americanfreepress.net/html/trilateral_commission_attendee.html, American Free Press, 2008]).

James Steinberg, Ulkoministerin avustaja (Deputy Secretary of State)
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR, TC

Richard Haass, Ulkoministeriön erikoislähettiläs (State Department, Special Envoy)
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR:n johtaja vuodesta 2003, TC
Vuosina 2001-2003 Haass johti Yhdysvaltain ulkoministeriön politiikan muodostamista[# Richard N. Haass, CFR.org].

Dennis Ross, Ulkoministeriön erikoislähettiläs (State Department, Special Envoy)
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR, TC

Richard Holbrooke, Ulkoministeriön erikoislähettiläs (State Department, Special Envoy)
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR, TC

Bill Richardson, ei vastaanottanut kauppaministerin virkaa
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR
Richardson on Kissinger Associatesin työntekijä, oli YK:n suurlähettiläs vuosina 1997-1998 sekä energiaministeri Clintonin hallintokauden aikana vuosina 1998-2001. Koti-osavaltiossaan Uudessa Meksikossa ilmitulleiden väärinkäytösten vuoksi Richardson luopui tarjotusta kauppaministerin virasta[# Bill Richardson bows out of commerce secretary job, CNN, 4.1.2009].

Tom Daschle, ei vastaanottanut terveysministerin virkaa
Jäsenyydet: Bilderberg, CFR
Maksamattomien verojen[# Daschle withdraws as nominee for HHS secretary, The Associated Press, 3.2.2009][# Obama: 'I screwed up' in Daschle withdrawal, MSNBC.com, 3.2.2009] takia Daschle ei ottanut virkaa vastaan.

Lisätietoja
Obama: Trilateral Commission Endgame, Infowars.com, 29.1.2009
Change? Obama Inner Circle Filled With Bilderbergers, American Free Press, 22.12.2008
Webster Griffin Tarpley 2008: Barack H. Obama -- The Unauthorized Biography
Mark Dice 2008: The Resistance Manifesto -kirja

Kirjoittanut: Teemu Välimäki

Tagit: , , ,

6 kommenttia artikkeliin “Obaman hallitus ja uusi maailmanjärjestys”

 1. Ermin

  Hyvää tekstiä ;)

  #18
 2. [...] Obaman hallitus ja uusi maailmanjärjestys, Infosota, 20.4.2009 ↩ Asiaan liittyvät Valtio takaa lainoja – sosialismia vai ryöstämistäIMF lisäämään suomalaisten velkataakkaaBretton Woods -sopimusVenäjä ehdottaa uutta maailmanjärjestystäObaman hallitus ja CFR: kemikaaleilla ilmastonmuutosta vastaan [...]

  #25
 3. J.H.

  Hienoa että näitä löytyy suomeksikin kirjoitettuna ja vielä cc-lisenssillä, niin ei
  tarvitse itse kaikkea kääntää mitä radiossa luetaan. Hienoa toimintaa.

  #59
 4. Adolf Obama

  Muuten hyvä sivu, mutta korjaa asiavirheet! David tuskin perusti CFR:ää 6-vuotiaana?

  ”CFR on muun muassa David Rockefellerin vuonna 1921 perustama organisaatio Yhdysvaltain ulkopolitiikan johtamista varten”

  #62
 5. RK

  John D. Rockefeller Jr lienee..

  #1411
 6. Marjatta Airila

  Hei !!!!!!!!
  Netissä on eräs sivu jossa kuvataan tilaisuutta, jossa Bush ja Tony Blair (eivät paikalla) tuomitaan. Paikka on Haagin rikostuomioistuimen vastaava versio Kuala Lumpurissa. Tuomarina mm. Alfred Lambremont Webre.
  Heidät on jo siis tuomittu syyllisiksi.

  #2681

Jätä kommentti