Vuosittainen influenssarokote Fluzone sisältää myös sikainfluenssavirusta

Maailman suurimman rokotetuottajan sanofi pasteurin kausi-influenssarokote Fluzone sisältää yllättäen sikainfluenssavirusta, H1N1:tä.[# Fluzonen tuoteseloste (PDF-tiedosto), Infosota.fi] Toistaiseksi ainoastaan pandemiarokotteet ovat sisältäneet sikainfluenssavirusta. Fluzone-rokote on tiettävästi ensimmäinen kausi-influenssarokote, joka sisältää myös sikainfluenssavirusta. Lisäksi moniannospullosta annettuna rokote sisältää 25 µg tiomersaalia säilöntäaineena. Tiomersaalista 49,6 % on elohopeaa eli Fluzonen kohdalla 12,4 μg.

Tätäkään rokotetta ei ole testattu raskaana olevilla naisilla, joten rokotteen vaikutusta sikiöön tai suvunjatkamistoimintoihin ei tiedetä.

Kirjoittanut: Teemu Välimäki

Tagit: , , ,

13 kommenttia artikkeliin “Vuosittainen influenssarokote Fluzone sisältää myös sikainfluenssavirusta”

 1. h2o

  ”Lisäksi moniannospullosta annettuna rokote sisältää 25 µg tiomersaalia säilöntäaineena. Tiomersaalista 49,6 % on elohopeaa eli Fluzonen kohdalla 12,4 μg.”

  Jaah, miksi en ole kovin yllättynyt että sieltä löytyy elohopeaa? No varmaankin siksi, kun tiedän että nämä myrkkypiikit ovat suunniteltu tuhoamaan meidät eikä pelastamaan meitä. Elohopea on eräs pahimmista myrkyistä mitä ihmisen verenkierto voi kohdata eikä ole sattumaa, että ainakin meidän vanhempien ihmisten hampaat on liukenevaa elohopeaa täynnä.

  #161
  • Koe-eläin

   Jep jep, uudet paikat sitten hampaissa sisältävätkin jo nano-teknologiaa, olemmehan siis tässäkin kokeessa mukana, hyvin ylläpidetyt terveys tilastot ovat kivaa kauppatavaraa kun ne myyvä voi luottaa siihen ettei kukaan myyntiä noteeraa kun kukaan ei menetä mitään… Ja vuosien päästä pitkäaikais seurannaiset sitten tulevatkin totutusti, syy-yhteys tosin silloin kiistetään koska ei voida erehtymättömästi osoittaa juuri tästä nanosta johtuvaksi, nanojahan vilisee kooltaan monien arkituotteiden valmistuksessa!
   Kun katsoo thl:n ihmeellistä toimintaa lausunnoissa joille ei ole mitään pohjaa saati epämiellyttävien tulosten vaikeneminen ja Rokoteinfon syyllistäminen propagandan levittäjäksi, eihän se muutama miljoona lääkejätiltä etiikkaa murra, etiikkahan myytiin jo ktl vaiheessa, kiinnostuneet katselkaahan Puskan cv-jälkiä miten ukko guruksi julistettiin vailla tarkastelua Pohjois-Karjala projektin oikeellisuudesta saati tutkimusmenetelmistä… Ostaisitko käytetyn auton Puskalta? Jos et, miten voisitkaan antaa tulevaisuutesi ja terveytesi samoihin verisiin käsiin?

   #500
 2. ihmettelijä

  Suomenkin kausi-influenssavirusrokotteissa on sama määrä sikainfluenssavirusta. Onko vaiettu asia vai täysin normaalia menettelyä? Suomen tämän vuoden kausi-influenssavirusrokotteina ovat Influvac ja Vaxigrip.

  #169
  • Suomessakin

   >”Suomenkin kausi-influenssavirusrokotteissa on sama määrä sikainfluenssavirusta. Onko vaiettu asia vai täysin normaalia menettelyä?”

   Edelliseen viestiin linkitetyn THL:n artikelin perusteella tuota rokotteessa käytettyä H1N1-kantaa ei pidetä sikaperäisenä, toisin kuin tätä kohuvirusta – vaikka toisaalta sikainfluenssaviruksessa sanotaan olevan materiaalia sika-, ihmis- ja lintuviruksista ja sikainfluenssa -nimitystä on siksi pidetty harhaanjohtavana.

   Nimityksissähän on pyritty tekemään ero tämän kohuviruksen, arkikielisessä sikainfluenssaviruksen ja muiden H1N1-virusten välillä kutsumalla sikainfluenssavirusta nimellä A(H1N1)v tai ”novel influenza”. ”Novel influenza” tarkoittaa suomeksi ”uusi influenssa”, ja ”v” tarkoittaa ymmärtääkseni ”variant” eli muuntuma. Noilta osin nimitykset eivät oikein perustu viruksen ominaisuuksiin mitenkään, H:n ja N:n numerothan taas kuulemma perustuvat pintarakenteiden tyyppeihin.

   #171
 3. Suomessakin

  Hei,

  Kyseinen A/H1N1-viruskanta näyttäisi THL:n sivun perusteella olevan kaikissa rokotteissa jotka vastaavat WHO:n suositusta: ”Influenssakauden 2009-2010 rokotteen viruskannat ovat A/Brisbane/59/2007(H1N1), A/Brisbane/10/2007(H3N2) sekä B/Brisbane/60/2008. Rokotteen B-viruskanta on vaihdettu. Viruskannat vastaavat WHO:n suosittelemia kantoja. ”

  Lähde: http://www.ktl.fi/portal/suomi/terveyden_ammattilaisille/rokottaminen/influenssarokotukset/influenssarokotteet/

  Kyseisen A/H1N1 -kannan tiedot löytyvät myös Lääkelaitoksen tietokannassa julkaistuista valmisteyhteenvedoista:

  http://spc.nam.fi/humspc/i/311104.xml?Template=/html/spctemplate.html (Influvac)
  http://spc.nam.fi/humspc/v/125170.xml?Template=/html/spctemplate.html (Vaxigrip)

  .. tosin tarkemmin lukien kyseessä on ”A/Brisbane/59/2007 (H1N1) -kannan kaltainen kanta (A/Brisbane/59/2007 (IVR-148))”

  Samaa tavaraa oli ilmeisesti kausi-influenssarokotteessa edelliskaudellakin, kts. http://www.biohealthbase.org/brc/fluStrainDetails.do?strainName=A/Brisbane/59/2007

  Selostusta eri H1N1-kannoista löytyy osoitteesta http://www.ktl.fi/attachments/vimo/sll202009-1894.pdf (lähde THL, eli vahvasti lääkeyhtiöiden taloudellisen vaikutusvallan piirissä oleva taho, kuten varmaankin ylivoimaisesti suurin osa viruksista julkaisevista tahoista)

  #170
 4. Suomessakin

  Ainakin vuodesta 2003-2004 lähtien on kausi-influenssarokotteessa ollut H1N1-virusta tämän lähteen mukaan:

  http://www.nimr.mrc.ac.uk/wic/vaccine/

  #172
 5. jarppi

  tässä vähemmän elohopeaa noin12-13% kun kyseisessä tuotteesa 49.6%.
  mut kas kummaa ohan tässäkin elohopeaa.

  #192
 6. Ei oikein tajua

  Voisko joku kertoa, miksi tuota sikainfluenssa virusta on noissa rokotteissa?

  #201
 7. sikapossu

  http://en.wikipedia.org/wiki/Influenza_A_virus_subtype_H1N1

  ”Influenza A (H1N1) virus is a subtype of influenzavirus A and the most common cause of influenza (flu) in humans.”
  ”H1N1 strains caused roughly half of all human flu infections in 2006.”

  Tämä nyt riehuva sikainfluenssa = http://en.wikipedia.org/wiki/Pandemic_H1N1/09_virus

  Eli ei noissa kausi-influenssarokotteissa ole tätä virusta vaan jotain ihan normi-influenssoja.

  #210
 8. järki käteen

  Ette nyt oo tosissaan tuon elohopea jeesustelun kanssa. Itsehän myös vastusta rokotetta, en ole ottamassa todellakaan. En usko sen turvallisuuteen, enkä edes tehoon. Mutta ihmisen kehoon tulee elohopeaa muualtakin ja suurempia määriä. Ja muualta tulee elohopeaa joka kertyy elimistöön. Jos meidät haluttais myrkyttää niin se ehkä tehtäis muulla aineella :D Rokotteessa on paljon hämärämpiäkin yksityiskohtia kuin elohopea.

  #251
 9. mikäli olen itseäni oikein informoinut, niin

  (A)H1N1-virusta löytyy noista rokotteista siitä syystä, että se on ihan sitä samaa virusta jota on vuosikausia käytetty ihan tavallisten kausi-influenssarokotteiden A-virustyypin kantana. Se on ihan sitä samaa virusta joka aikanaan aiheutti 1918 ja 1976 epidemiat. (A)H1N1-virus ei ole uusi virus. Ainoa mikä on uutta, on viruksen ”S-OIV -kanta” (Swine Originated Influenza Virus). (A)H1N1 s-oiv on se, mikä dokumentoitiin ensimmäisen kerran ”uutena” tämän vuoden keväällä kun ensimmäiset ”sikainfluenssatapaukset” jenkkilässä tuli ilmi, mutta se on eri asia kuin (A)H1N1. Asioita summaa ainakin tämä lähde, enkä edes kauheasti jää epäilemään etteivätkö pitäisi paikkaansa http://www.slideshare.net/guest0a4bd7/english-gist-of-teresa-forcades-presentation-on-h1-n1

  #285
 10. mike

  niinpä aina kun sana joka on hiemankaan lähellä elohopeaa jengi hyppii seinille, ja jos suomalaisena syöt itämeren kalaa mieti vähän mitä paskaa sieltä saat itsellesi.
  Itse olen noin kuukausi sitten saannut h1n1 rokotteen. ei kärsät kasva korvien tilalla,
  lopettakaa idiottiomainen provosointi.

  #325
 11. MaVa

  Hämärä juttu siinä on ne nanokoon partikkelit, missä AS03 adjuvantti skvaleeni tulee elimistöön. Tämä on epäilemättä tehty jotta immuunijärjestelmä ei hyökkäisi skvaleenia vastaan ja aiheuttaisi fataalia ja tuskallista autoimmuunisairautta, mutta johtaa myös siihen ettei rokotteen pitkäaikaisvaikutuksista ole minkäänlaista ainakaan julkista tietoa.

  Lisäksi on täysin epävarmaa miksi näitä rokotuksia nyt ajetaan väkisin läpi WHO:n painostuksella, miksi sensuroidaan maltillisia mielipiteitä H1N1-influenssaepidemiasta ja miksi THL salailee ja pelaa GlaxcoSmithKlinen ja WHO:n jengissä kansaa pelotellen ja tietoa pimitellen, vaikka sen pitäisi olla Suomalaisten hyvinvointia ajava järjestö.

  Miksi tämä kaikki sattuu suuren talouslaman aikaan? Kysymykset ovat yhtä poliittisia kuin ilmastonmuutospelottelu. Mikäli katsotte wikipediasta löytyvää satojen tuhansien vuosien jääkairausanalyysiä, huomaatte, että toistaiseksi ei ole todisteita nimenomaan ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Toki itsekin pidän mielummin puhtaasta ilmasta ja luonnosta, mutta tämän päivän globaalit polttavat kysymykset ovat niin paisuteltuja että niistä paistaa läpi jokin aivan muu motiivi kuin yhteinen hyvä.

  Talouslamaakin ennakoitiin jo vuosituhannen alkupuolella. Sitten kun se tuli, se oli kaikille yllätys. Joku voisi sanoa että histoiria toistaa itseään, siitä ei ole opittu. Joku muu voisi sanoa että siitä on opittu liiankin hyvin. Joka tapauksessa voidaan olla varmoja, että kansan etu on nyt laitettu syrjään ja jotkin aivan muut voimat määräilevät päätöksentekoa. Meilläkin on vallassa sekä pääministerin että valtionvarainministerin paikalla Bilderberg-seuran jäseniä, joista kumpaakaan ei ole alun perin vaaleilla valtaan valittu, vaan he ovat jonkin skandaalin syrjäyttämän poliitikon paikalla. Niiden kahden skandaalin, jotka ovat kahden viime vaalikausien aikana johtaneet poliitikon eroon virastaan. Sattumaa?

  Joka tapauksessa nyt on aika kansalaisten toimia ennen kuin on liian myöhäistä. Päättäjät ovat jo nyt julistautuneet lain yläpuolelle. Meillä on korruptoituneita järjestöjä, ainakin THL, joka halusi laittaa suomalaiset lapset lääketieteellisiin kokeisiin ilman vanhempien tietoa (http://www.adressit.com/vanhemmilta_salaa_lakiesitys) ja jonka avulla maksettiin Suomalaiset verorahat GSK:lle. Meillä on korruptoituneita poliitikkoja, jotka syytöksiä saatuaan nostavat savuverhon ja katoavat hämäyksen turvin syyllisyyden valokeilasta, kuten tämä herra lautakasa. Meillä on valtaeliitti, joka tahtoo vain lisää valtaa ja rapauttaa viimeisimmätkin demokratian rippeet ja jonka toimista Suomi menee vielä konkurssiin kun valtionvelkaa vain kasvatetaan!

  Meillä on jatkuvasti muutettava ja monimutkaistettava lakijärjestelmä johon EU on nyt tuonut oman osansa. Monimutakinen ja moni- ja vaikeatulkintainen lakijärjestelmä on yksi klassinen tapa vähentää kansalaisten laillisia oikeuksia, sitä ovat kaikki totalitääriset hallinnot käyttäneet.

  Eikä kukaan puhu enää suoraan, vaan kaikki kierrellään.

  Joten nyt levittäkää sanaa ja aatetta, me emme tahdo kenenkään Suomessa ottavan pakkovaltaa kansan yli. Se on jokaisen etu. Me tahdomme kansanvallan takaisin suomeen!

  Järjestäydytään! Tulkaa hommafoorumille (http://hommaforum.org/) keskustelemaan miten toimitaan! Tämä VAATII toimia mikäli päättäjiltä ei tule kuin poliittista mussutusta, kuten tähän asti! Nyt vaikutetaan siihen, millainen maailma meillä on tulevaisuudessa!

  #477

Jätä kommentti